Over ons

Icadry is vernoemd naar Ica, één van de droogste plekken op aarde. Niet voor niets heeft deze plek ons dan ook geïnspireerd bij het ontwikkelen van onze droogovens!

Contact

Icadry: innovatieve snel-droogovens

De droogste plek op aarde

Icadry is vernoemd naar Ica, een provincie en gelijknamige stad in het zuiden van Peru. Ica is één van de droogste plekken op aarde, omringd door woestijngebied. Niet voor niets heeft deze plek ons dan ook geïnspireerd bij het ontwikkelen van onze droogovens!

Eigen beheer

Bij Icadry bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we innovatieve droogkasten in eigen beheer. Ook beschikken we over een eigen service- & supportdienst. Als producent houden we zelf de controle over het gehele ontwikkel- en productieproces. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit het beste voor u waarborgen.

Onze mensen

Icadry is een samenwerking tussen Maarten Cramer en Robert Verhagen. Samen met ons team van ervaren specialisten staan we voor u klaar met een doordacht advies, innovatieve maatwerk-oplossingen én een goede service & support. Met een decennialange ervaring in de speciaal-machinebouw en een up-to-date kennis van de markt, kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Wij drinken graag een kop koffie met u om u beter te leren kennen! Neem daarvoor contact met ons op, we ontmoeten u graag.

Robert Verhagen

Robert Verhagen

Maarten Cramer

Maarten Cramer